Ritten en evenementen 2018

AGENDA  2018

 

19-21 Mei               11 Stedentocht  Leeuwarden (aanmelden via secretaris@lambrettaclub.nl)

7-10 Juni                Eurolambretta Spanje

Juni                         Dutch Lions SC Run

13,14 en 15 Juli    Hunebed Treffen omgeving Emmen  

Vrijdag : Aanrijden, eventueel een korte rit voor de liefhebbers. Op vrijdag moet je zelf voor eten zorgen. Er is op zo’n 500 meter afstand een snackbar, en in een straal van 1,5 km zijn diverse restaurants. Zaterdag: Een toertocht die o.a. door Duitsland gaat. ‘s Avonds een BBQ (zelf vlees en drinken meenemen). Zondag: Gezamenlijk ontbijt, daarna een korte toertocht.
De camping is een mooie uitvalsbasis voor diverse ander dingen in de buurt zoals Wildlands en het Veenpark. Verder is het een mooie omgeving om er met de fiets op uit te trekken. De camping heeft een huisje en een pipokar te huur. Je moet er wel op tijd bij zijn, het is hoogseizoen. We kunnen bij elkaar staan en er zijn genoeg stroomaansluitingen. Iedereen moet zelf reserveren bij de camping o.v.v. Lambretta Club. Dan komen we bij elkaar te staan. Graag horen wij van jullie of, en zo ja, wanneer jullie komen. Dit kun je doorgeven via email m.lafeber@home.nl. Gegevens camping: Het Heerenhof, Herenstreek 130 Nieuw-Dordrecht, 0591-764042. info@hetheerenhof.nl. www.hetheerenhof.nl

 22 Juli                    Stichtse Vechtrit

Verzamelen bij Hazeslinger te Breukelen om 10.30 vertrek om 11.00. rit is ongeveer 90 km lang en natuurlijk is er een stop voor de lunch.

 12 Augustus          Polder en Dijkenrit. 

De Startplaats is het privescooter museum van Renato Fabris, Dr. Nuijenstraat 2 1617KC Westwoud, ontvangst vanaf 09.30 uur, hiervandaan begint de rit onderweg stoppen we voor eten en drinken en bezoeken we het automuseum te Schagen.

 24, 25 en 26 Augustus           Veluweweekend

Wederom rondom het Motorspektakel. Opgeven via Secretaris@lambrettaclub.nl

 21-23 September                      Market Garden omgeving Arnhem

Rondom de herdenking van de Slag om Arnhem. Opgeven via Secretaris@lambrettaclub.nl

November                                  Algemene Leden Vergadering

 

uw rit ?    Mooie omgeving om een  rit te rijden?   Ergens in Nederland?

We stellen uw aanwezigheid altijd op prijs. Wel vinden we het fijn als u wilt aangeven dat u wilt komen.

Ook niet leden zijn welkom op deze ritten! Alle merken motorscooters kunnen meerijden.

*) Aan sommige ritten zijn inschrijfkosten of inschrijving voor een bepaalde datum verbonden (bijv. de Elfstedentocht, Eurolambretta), informeer tijdig.

 

Always check before going!