Ritten en evenementen 2018

AGENDA  2018

 

 15 April                 Brabanste Scooterrit “Bourgondisch Brabant”

Hallo Leden!

Na enig kunst en vliegwerk staat de eerste rit van 2018 in de startblokken: “Bourgondisch Brabant”. Op zondag 15 april is iedereen van harte uitgenodigd om aan de start te verschijnen van wat hopelijk een mooi voorjaarsritje wordt, waarbij de Henkel- en Vespa club tevens zijn uitgenodigd.

We beginnen aan de zuidkant van nationaal park “De Loonse en Drunense Duinen” en maken dan via de Oisterwijkse Bossen en Vennen een eerste rit naar Moergestel. Op die dag is daar de Nationale Tweetaktdag, waar we nog net de onderdelenbeurs kunnen meepikken en enkele deelnemers kunnen uitzwaaien die meedoen aan de route. Hier kan iedereen op eigen gelegenheid wat eten en drinken, waarna we onze weg vervolgen. Uiteindelijk rijden we volledig om de Loonse en Drunense Duinen, om weer terug te keren bij ons startpunt. De route is 100km en biedt voldoende mogelijkheden tot inkorten, verlengen, pauzeren of doorrijden… Bij het startpunt is een grote parkeerplaats; indien deze vol is, kan er langs de weg naar “Bosch en Duin” ook geparkeerd worden. En we hopen er niet op, maar bij slecht weer is het hier ook prima vertoeven. Deelnemers graag aanmelden via guido.cools@home.nl . Graag tot de 15e; samenkomst vanaf 9:45u; vertrek 10:30.

Café Bosch en Duin – Schoorstraat 50 – 5071 RC Udenhout

Nationale 2-takt dag: Partyboerderij ’t Draaiboompje – Hild 1 – 5066 CL Moergestel

 

6 Mei                      Schapenkoppenrit omgeving Dordrecht

Zondag 6 mei wordt weer de Schapenkoppenrit in de omgeving van Dordrecht verreden. Deze rit van ongeveer 90 km wordt halverwege onderbroken met een lunch ergens in de polder bij een restaurant , wij hopen op mooi weer en een grote opkomst. De afgelopen jaren zijn de ritten succesvol verlopen en we proberen dit jaar weer een mooie rit uit te zetten door oud Dordrecht en omgeving zoals de Alblasserwaard met zijn polders en molens, dus aarzel niet en kom naar het mooie Dordrecht op zondag 6 mei!
Vertrek vanuit Garage Bert Lanser , Bamendaweg 50 Dordrecht.  Vanaf 10:30 bent u welkom, koffie+ gebak, vertrek om 11:00. 
Ben & Erwin 
Aanmelden voor de Schapenkoppenrit 06 mei mag bij Erwin voerman.ven@lijbrandt.nl

19-21 Mei               11 Stedentocht  Leeuwarden (aanmelden via secretaris@lambrettaclub.nl)

7-10 Juni                Eurolambretta Spanje

Juni                         Dutch Lions SC Run

13,14 en 15 Juli    Hunebed Treffen omgeving Emmen  

Vrijdag : Aanrijden, eventueel een korte rit voor de liefhebbers. Op vrijdag moet je zelf voor eten zorgen. Er is op zo’n 500 meter afstand een snackbar, en in een straal van 1,5 km zijn diverse restaurants. Zaterdag: Een toertocht die o.a. door Duitsland gaat. ‘s Avonds een BBQ (zelf vlees en drinken meenemen). Zondag: Gezamenlijk ontbijt, daarna een korte toertocht.
De camping is een mooie uitvalsbasis voor diverse ander dingen in de buurt zoals Wildlands en het Veenpark. Verder is het een mooie omgeving om er met de fiets op uit te trekken. De camping heeft een huisje en een pipokar te huur. Je moet er wel op tijd bij zijn, het is hoogseizoen. We kunnen bij elkaar staan en er zijn genoeg stroomaansluitingen. Iedereen moet zelf reserveren bij de camping o.v.v. Lambretta Club. Dan komen we bij elkaar te staan. Graag horen wij van jullie of, en zo ja, wanneer jullie komen. Dit kun je doorgeven via email m.lafeber@home.nl. Gegevens camping: Het Heerenhof, Herenstreek 130 Nieuw-Dordrecht, 0591-764042. info@hetheerenhof.nl. www.hetheerenhof.nl

 22 Juli                    Stichtse Vechtrit

 19 Augustus          Polder en Dijkenrit. 

De Startplaats is het privescooter museum van Renato Fabris, Dr. Nuijenstraat 2 1617KC Westwoud, ontvangst vanaf 09.30 uur, hiervandaan begint de rit onderweg stoppen we voor eten en drinken en bezoeken we het automuseum te Schagen.

 24, 25 en 26 Augustus           Veluweweekend

Wederom rondom het Motorspektakel. Opgeven via Secretaris@lambrettaclub.nl

 21-23 September                      Market Garden omgeving Arnhem

Rondom de herdenking van de Slag om Arnhem. Opgeven via Secretaris@lambrettaclub.nl

November                                  Algemene Leden Vergadering

 

uw rit ?    Mooie omgeving om een  rit te rijden?   Ergens in Nederland?

We stellen uw aanwezigheid altijd op prijs. Wel vinden we het fijn als u wilt aangeven dat u wilt komen.

Ook niet leden zijn welkom op deze ritten! Alle merken motorscooters kunnen meerijden.

*) Aan sommige ritten zijn inschrijfkosten of inschrijving voor een bepaalde datum verbonden (bijv. de Elfstedentocht, Eurolambretta), informeer tijdig.

 

Always check before going!